Лунін отримав сумний вердикт: колишній голкіпер Реала пояснив, чому у фіналі Ліги чемпіонів зіграє Куртуа

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
997
2 голоси
Лунін отримав сумний вердикт: колишній голкіпер Реала пояснив, чому у фіналі Ліги чемпіонів зіграє Куртуа
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: Google
Колишній воротар мадридського Реалу Сантьяго Каньїсарес назвав голкіпера, який зіграє у складі Реала у фінальному поєдинку Ліги чемпіонів. На жаль, це не Андрій Лунін.

Андрій Лунін, який яскраво проявив себе у нинішньому сезоні чемпіонату Іспанії та Ліги чемпіонів, знову сяде на лаву для запасних у фінальній зустрічі Ліги чемпіонів проти дортмундської Боруссії. Саме так думає Сантьяго Каньїсарес, адже після травми повернувся Тібо Куртуа.

«Думаю, що у фіналі зіграє Тібо Куртуа, адже воротаря вибиратиме головний тренер Карло Анчелотті. У бельгійця є час, щоб набрати гарну форму і навіть якщо Куртуа буде готовим лиш на 80% – це багато».

Колишній воротар мадридців вважає, що українець провів гарний сезон, але бельгієць є найсильнішим голкіпером світу на даний момент.

«Андрій Лунін теж заслуговує зіграти, але Тібо – найкращий голкіпер у світі і воротарська позиція у таких матчах має дуже велике значення. Тренерський штаб Реала повністю довіряє Куртуа», – цитує ексголкіпера Marca.

  • Каньїсарес виступав за Реал з 1988 по 1998 рік, але тричі відпускався в оренду.
  • Фінальна гра ЛЧ між мадридцями та Борусією з Дортмунда пройде в Лондоні на стадіоні «Вемблі» 1 червня.
  • Лунін зіграв за вершкових цього сезону 30 зустрічей, пропустив 28 голів та у 12 поєдинках залишив свої ворота у недоторканності.
  • Контракт українця з мадридцями розрахований до 30 червня 2025 року.