Всесвітній інсайдер розповів, хто заважає Луніну підписати новий контракт з Реалом: подробиці

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2271
2 голоси
Всесвітній інсайдер розповів, хто заважає Луніну підписати новий контракт з Реалом: подробиці
Андрій Лунін. Фото: Google
Український воротар Реала Андрій Лунін не спішить пролонгувати свою трудову угоду з королівським клубом, бо немає гарантій місця в основному складі вершкових на наступний сезон у зв'язку з поверненням з лікарняного Тібо Куртуа.

Італійський журналіст-інсайдер Фабріціо Романо розповів про ймовірні причини затримки підписання нової угоди між українським воротарем Андрієм Луніним та мадридським Реалом.

«Реал хоче продовжити контракт з гравцем. Вони вірять, що Лунін може стати частиною майбутнього клубу. Він повинен дати остаточну відповідь незабаром, але Реал хоче, щоб перемовини розпочались вже.

Причина затримки невідома, але це може бути пов’язано з поверненням Тібо Куртуа у склад Реала після травми. Очікується, що бельгієць буде першим воротарем у наступному сезоні, і враховуючи, що Лунін сам хоче грати у стартовому складі, це може викликати ускладнення в процесі переговорів», - цитує Романо портал Football Espana.

  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 28-ми іграх в усіх офіційних турнірах: 26 пропущені голів, 12 поєдинків «на нуль». Контракт українця з королівським клубом чинний до 30 червня 2025 року.
  • Тібо Куртуа в кампанії 2023/24 років провів один матч: без пропущених голів.