Анчелотті дав обіцянку Луніну після повернення Куртуа: в Іспанії розсекретили слова тренера Реала

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
234
2 голоси
Анчелотті дав обіцянку Луніну після повернення Куртуа: в Іспанії розсекретили слова тренера Реала
Тібо Куртуа, Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фотоколаж: Рlanetarealmadrid.com
Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті запевнив Андрія Луніна, що він і після повернення з лікарняного Тібо Куртуа матиме місце у стартовому складі вершкових.

Перед поєдинком 33-го туру Ла Ліги проти Реал Сосьєдада Карло Анчелотті мав ще одну особисту бесіду з Андрієм Луніним. Італійський фахівець вкотре запевнив українця, що той не має переживати за своє місце в стартовому складі навіть попри те, що вже з наступного тижня до загальної групи Реала нарешті має повернутися Тібо Куртуа, відновлення якого від травми знаходиться на фінішній прямій.

«Ти не втратиш своє місце ні в півфіналі, ні в можливому фіналі Ліги чемпіонів», – наводить слова Анчелотті Луніну портал Рlanetarealmadrid.

  • У сезоні 2023/24 років Андрій Лунін  відіграв за Реал у 27-ми поєдинках в усіх офіційних турнірах: 24 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Свій наступний матч вершкові зіграють сьогодні, 26 квітня. В Ла Лізі команда Карло Анчелотті на виїзді протистоятиме Реал Сосьєдаду. Початок матчу у Сан-Себастьяні о 22:00 за київським часом.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.