Анчелотті посадить Луніна в запас у наступному матчі Реала: в Іспанії розповіли про шокуюче рішення тренера

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
188
1 голос
Анчелотті посадить Луніна в запас у наступному матчі Реала: в Іспанії розповіли про шокуюче рішення тренера
Андрій Лунін та Карло Анчелотті. Фото: Google
Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті планує залишити українського голкіпера Андрія Луніна на лаві для запасних у матчі Ла Ліги проти Реал Сосьєдада.

У п’ятницю, 26 квітня, Реал зіграє проти Реал Сосьєдаду в рамках 33-го туру чемпіонату Іспанії. У цій грі Карло Анчелотті планує задіяти ротацію та дати відпочинок деяким футболістам. Про це повідомило AS.

Джерело стверджує, що у цій зустрічі вперше з 21 січня прийме участь воротар Кепа Аррісабалага, який програв конкуренцію за місце в основі нашому Андрію Луніну.

Зазначається, що Анчелотті хоче віддячити іспанцю за його допомогу та поради у серії післяматчевих пенальті проти Манчестер Сіті в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, давши можливість зіграти вперше за три місяці.

Щодо українця, то його повернення на поле очікується на півфінальний поєдинок Ліги чемпіонів проти Баварії, який пройде 30 квітня.

  • Лунін у поточному сезоні зіграв за мадридців 27 поєдинків в усіх офіційних турнірах, пропустив 25 голів та 12 поєдинків завершив «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює нашого співвітчизника у 16 мільйонів євро. Контракт українського голкіпера з іспанцями діє до 30 червня 2025-го року.