Реал планує серйозно заробити на Луніні: мадридці визначили орієнтовну суму, за яку готові продати українця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
156
1 голос
Реал планує серйозно заробити на Луніні: мадридці визначили орієнтовну суму, за яку готові продати українця
Андрій Лунін. Фото: Google
Керівництво мадридського Реалу планує дорого продати голкіпера збірної України Андрія Луніна, якщо воротар вирішить змінити команду в літнє трансферне вікно.

Андрій Лунін може принести своєму клубу гарний прибуток. Реал розмірковує над варіантом продажу голкіпера, але тільки, якщо українець не захоче пролонгувати контракт з мадридцями.

У іспанському гранді планують серйозно поповнити клубну казну трансфером нашого співвітчизника. Про це повідомляє видання AS. 

Джерело не називає точну суму, але наводить приклади, на які орієнтуватимуться вершкові: Кепа (за трансфер якого Челсі заплатив 80 млн євро), Аллісон (Ліверпуль віддав 62,5 млн євро) та Онана (Ман Юнайтед заплатив 50 млн євро) .

Відзначимо, що Лунін коштував Реалу вісім мільйонів євро у 2018-му році, але з того часу українець додав у грі. Цього сезону яскраво себе проявив у Ла Лізі та Лізі чемпіонів і значно збільшив свою трансферну вартість.

  • Лунін у поточному сезону провів 28 зустрічей за мадридський гранд, у яких пропустив 25 голів та 12 разів зберіг свої ворота «сухими».
  • Transfermarkt оцінює українця в 16 мільйонів євро. Контракт футболіста з клубом діє до 30 червня 2025 року.
  • Реал посідає перше місце в іспанському чемпіонату, маючи у своєму активі 81 пункт. Команда Карло Анчелотті відірвалася від найближчого переслідувача на 11 очок.