Реал визначився з майбутнім Луніна та Кепи: мадридський клуб розраховує на ще одного українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
815
2 голоси
Реал визначився з майбутнім Луніна та Кепи: мадридський клуб розраховує на ще одного українця
Андрій Лунін. Фото: Google
Іспанські журналісти стверджують – керівництво Реала має намір укласти з Андрієм Луніним довгостроковий контракт. Оренда Кепи Аррісабалаги продовжена не буде, а молодий український воротар Ілля Волошин продовжує перебувати в полі зору Карло Анчелотті.

Одне з найавторитетніший іспанських спортивних видань Marca стверджує, що Андрій Лунін вже отримав конкретну пропозицію продовження контракту з Реалом.

За інформацією джерела, тепер українець разом зі своїм агентом з Жорже Мендешем має вирішити, чи продовжувати грати у білій футболці і, можливо, бути тінню Тубо Куртуа, коли бельгієць відновитися після травми, або затребувати трансфер. 

Взагалі ж, шукати нового воротаря у Реалі наміру не мають, бо молодіжна система клубу, на чолі якої стоїть Фран Гонсалес, вже підготувала для головної команди чимало молодих і перспективних стражів воріт. 

Зокрема мова йде про українця Іллю Волошина та іспанців Лукаса Каньїсареса, Маріо де Луїса та Альваро Гонсалеса. 

Що ж стосується Кепи Аррісабалаги, то Реал не веде жодних переговорів з Челсі щодо пролонгування його орендної угоди, тож, по її завершенню іспанець повернеться до лондонського клубу.

  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 26-ти іграх в усіх офіційних турнірах: 22-ва пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у 16 мільйонів євро.