«Цього не може бути»: Лунін розлютився на арбітрів матчу Реала проти Мальорки – що не сподобалось українцю

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
423
1 голос
«Цього не може бути»: Лунін розлютився на арбітрів матчу Реала проти Мальорки – що не сподобалось українцю
Андрій Лунін. Фото: Google
Український голкіпер мадридського Реала Андрій Лунін після перемоги своєї команди над Мальоркою (1:0) у поєдинку 31-го туру іспанської Ла Ліги, висловив претензії судді Санчесу за те, що той не побачив проти нього фолу з боку Ведата Мурікі.

Момент, який не потрапив до трансляції, але який розгледіли іспанські спортивні журналісти. Йдеться про мікроконфлікт у поєдинку 31-го туру іспанської Ла Ліги між Мальоркою та Реалом (0:1).

Мова про момент на останній хвилинах. Косовар Мурічі пресингував у жорсткій манері українця Луніна. Арбітр не зафіксував фол і це ледь не коштувало Реалу перемоги. Тому, лють українця була зрозумілою.

«Це явний удар, явний фол... Цього не може бути», – наводить слова Луніна Defensacentral.

  • Після 31-го туру Реал має у своєму доробку 78 залікових очок та одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці. Відрив від Барселони, яка займає другий щабель, складає вісім пунктів.
  • У наступному турі, 21 квітня, вершкові вдома у рамках Ель-класіко прийматимуть свого одвічного та головного ворога – Барсу. Початок гри на «Сантьяго Бернабеу» о 22:00 за київським часом.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 26-ти іграх в усіх офіційних турнірах: 22-ва пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у 16 мільйонів євро.