Мічел пожалівся на травму Циганкова після програшної гри з голом Довбика: що сказав тренер Жирони

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
522
2 голоси
Мічел пожалівся на травму Циганкова після програшної гри з голом Довбика: що сказав тренер Жирони
Віктор Циганков та Мічел Санчес. Фото: Google
Головний тренер каталонської Жирони прокоментував поразку своєї команди у матчі 31-го туру Ла Ліги від мадридського Атлетіко, згадавши Віктора Циганкова.

Вчора, 13 квітня, Жирона на виїзді поступилася мадридському Атлетіко з рахунком 1:3. Єдиний гол за команду Мічела забив Артем Довбик.

▶️ Відео голу Артема Довбика у ворота Атлетіко дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Але наставник жиронців після матчу згадав не українського нападника, а його одноклубника та співвітчизника Віктора Циганкова та інших гравців, коли висловлювався щодо фіаско каталонців у Мадриді.

«Є гравці, які підійшли до гри не в найкращому фізичному стані. Порту не тренувався два тижні, у Стуані невелика травма. У нас були проблеми в перерві, травма Циганкова. Нам не вистачило кількох гравців на 100%, щоб підійти до цієї стадії і перемогти‎», – наводить слова Мічела Marca.

  • Довбик зіграв у Ла Лізі 29 поєдинків і забив 17 голів, які дозволяють йому очолювати перегони бомбардирів іспанської першості.
  • Циганков провів у поточному сезоні 28 матчів, у яких забив шість м'ячів і зробив чотири гольові предачі.
  • Жирона посідає третю позицію в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. У команди українців 65 набраних балів після 31-го туру Ла Ліги.
  • У наступному матчі Прімери каталонці зіграють вдома з Кадісом. Гра запланована на суботу, 20 квітня.