«У нього було два «але»: огляд іспанських ЗМІ на «сухий» матч Луніна за Реал проти Мальорки

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
77
1 голос
«У нього було два «але»: огляд іспанських ЗМІ на «сухий» матч Луніна за Реал проти Мальорки
Андрій Лунін. Фото: Google
Напередодні, 13 квітня, мадридський Реал на виїзді з мінімальним рахунком переграв Мальорку (1:0) в поєдинку 31-го туру іспанської Ла Ліги. Український воротар вершкових Андрій Лунін вконтре відіграв «на нуль».

Реал продовжує з крейсерською швидкістю мчати до звання чемпіона Ла Ліги. У суботу, 13 квітня, королівський клуб на виїзді переграв Мальорку (1:0) та здобув чергові три очки.

Український голкіпер команди Карло Анчелотті Андрій Лунін відіграв увесь матч та став одним з його головних героїв, не дозволивши забити острів’янам жодного голу.

Сайт Sport-express.ua провів ранковий моніторинг іспанських спортивних ЗМІ, виокремивши написане про українця.

Marca – 5/10

«Двічі Луніна перевіряла Мальорка, і він відреагував на це бездоганно: хороший сейв, щоб відбити удар головою Раільйо з кутового, і ефектний політ, щоб відбити удар Дардера з верхнього кута. Але у нього також було два «але»: він зробив поганий сейв після кросу, який міг коштувати Реалу переляку за рахунку 0:0, і в останню секунду пропустив м'яч над головою від Мурікі, і Мальорка дивом не зрівняла рахунок».

Sport – 4/10

«Лунін відбив удар у верхній кут від Дардера, але на останній хвилині компенсованого часу не зміг упіймати верховий м’яч, і йому дуже пощастило, що Мурікі пробив у порожні ворота».

As

«У нього майже не було роботи проти Мальорки, яка пробивала дуже мало. Раільйо пробивав головою з кутового, але українець добре зреагував. А в другому таймі він знову втрутився в гру, чудово відбивши удар Дардера. Він був наляканий останнім ударом Мурікі, хоча перед цим на ньому нібито сфолили».

  • Мадридський Реал після 31-го туру має у своєму доробку 78 залікових очок та одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка займає другий щабель, складає вісім пунктів.
  • У наступному турі, 21 квітня, вершкові вдома у рамках Ель-класіко прийматимуть саме Барсу. Початок гри на «Сантьяго Бернабеу» о 22:00.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 26-ти іграх в усіх офіційних турнірах: 22-ва пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у 16 мільйонів євро.