«Він попросив у нас лише одне»: тренер іспанського клубу розкрив вимоги Луніна – воротар Реала вміє дивувати

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1072
1 голос
«Він попросив у нас лише одне»: тренер іспанського клубу розкрив вимоги Луніна – воротар Реала вміє дивувати
Андрій Лунін у светрі Ов'єдо. Фото: Google
Тренер воротарів іспанського Ов’єдо Серхіо Сегура пригадав та розповів про спільну роботу з нині основним голкіпером Реала Андрієм Луніним, який грав у його команді в сезоні 2019/20 років.

Серхіо Сегура пригадав, як ще зовсім молодий Андрій Лунін, коли перебував у Ов’єдо, вже демонстрував свій не за роками зрілий характер та надлюдську працеспроможність заради самовдосконалення.

«Андрій Лунін був на сто відсотків готовий, весь час. Для нього головне було постійно тренуватися та вдосконалюватися. Він був таким методичним, таким рішучим, абсолютно відданим справі.

Коли він прийшов, він попросив у нас лише одне: щоб ми могли тренуватися щодня, без перерви», –  розповів Сегура в інтерв'ю Еspn.com.

Загалом у складі Ов’єдо Андрій Лунін відіграв 20 матчів, у яких пропустив стільки ж голів. 

  • Реал після 30-ти турів має в доробку 75 очок та одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка тримається другою, складає вісім пунктів.
  • У наступному турі, 13 квітня, вершкові на виїзді зіграють проти Мальорки. Початок гри в Пальмі-де-Майорці о 19:30.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 24 іграх в усіх офіційних турнірах: 19 пропущених голів, 11 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у 16 мільйонів євро