Іспанія почула вердикт головного тренера Валенсії щодо Яремчука: легенда клубу зробив відверте зізнання

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
759
2 голоси
Іспанія почула вердикт головного тренера Валенсії щодо Яремчука: легенда клубу зробив відверте зізнання
Роман Яремчук, фото: Getty Images
Головний тренер Валенсії Рубен Бараха висловився щодо травми свого форварда Романа Яремчука. Спеціаліст повідомив, як збирається виходити зі скрутної ситуації.

Головний тренер Валенсії Рубен Бараха висловився стосовно ситуації із травмою нападника Романа Яремчука, через яку той повинен пропустити до трьох тижнів.

Спеціаліст жалкує про втрату.

«Яремчук – чутлива втрата. Він був у хорошій формі та покращувався фізично. Мені шкода. Це відбувається з нами весь сезон».

За його словами, він спробує дати можливість іншим виконавцям проявити себе на позиції українця.

«Ви можете багато скаржитися, або проявити бажання переконати гравців і дати їм можливість, коли інший виконавець стає недоступним», – приводить слова спеціаліста акаунт Radio Taronja у соцмережі Х.

  • Яремчук в цьому сезоні грає за Валенсію на правах оренди з Брюгге. У 25 поєдинках українець забив чотири голи;
  • Свою найближчу зустріч «кажани» проведуть у четвер, 4 квітня, в гостях проти Гранади у відкладеному матчі 26-го туру Ла Ліги;
  • Нині Валенсія посідає восьму сходинку у таблиці, маючи в активі 41 очко;
  • Бараха є головним тренером Валенсії з лютого минулого року. Також він у часи ігрової кар’єри захищав кольори команди на позиції хавбека із 2000 по 2010 рр. (361 матч, 56 голів, 19 асистів) і виграв з нею п'ять трофеїв (два чемпіонати й Суперкубок Іспанії, Кубок УЄФА і Суперкубок УЄФА).