Лунін застав Переса зненацька: як український голкіпер своїм рішенням збентежив президента Реала

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
7901
1 голос
Лунін застав Переса зненацька: як український голкіпер своїм рішенням збентежив президента Реала
Андрій Лунін. Фото: Google
Іспанські журналісти проаналізували кадрову підготовку мадридського Реала на наступний сезон. Одна з проблем складу вершкових стосується ситуації з контрактом Андрія Луніна.

Реал активно працює над трансферами форварда ПСЖ Кіліана Мбаппе та оборонця Алфонсо Девіс з Баварії. Але також мадридці планують подовжити контракти з тими, у кого вони закінчуються та мають не тривалий термін.

До останньої категорії підпадає Андрій Лунін, який має угоду з іспанським грандом до кінця червня наступного року.

Видання Defensacentral стверджує, що український воротар демонструє надійну гру у нинішньому сезоні, а тому не дивно, що хоче мати постійну ігрову практику. Проте це бажання перебуває під загрозою через присутність у складі команди Тібо Куртуа.

Також джерело додає, що президент Реала Флорентіно Перес схвильований тим фактом, що наш співвітчизник змінив агента і тепер його інтереси представляє Жорже Мендеш, який свого часу працював з Кріштіану Роналду.

Португалець славиться тим, що вміє домагатися від клубів значно кращих фінансових умов для своїх клієнтів, ніж вони мали раніше.

Зазначається, що Перес вже мав досвід співпраці з Мендешем, коли той представляв інтереси Марко Асенсіо. Тоді все завершилося переходом іспанця в ПСЖ. Зараз президент мадридців не хоче повторювати подібний результат.

  • Лунін у поточному сезоні провів 23 матчі в усіх турнірах за мадридців, пропустив 19 голів та записав до свого активу десять «сухих» зустрічей.
  • Реал посідає першу сходинку в турнірній таблиці Ла Ліги, набравши 72 бали за 29 турів іспанського чемпіонату.
  • У 1/4 фіналу Ліги чемпіонів команда українця і бельгійця зіграє з Манчестер Сіті.