Анчелотті підставив Луніна: в Іспанії розповіли, яку проблему для українця створив тренер Реалу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1899
2 голоси
Анчелотті підставив Луніна: в Іспанії розповіли, яку проблему для українця створив тренер Реалу
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Іспанський журналіст Маноло Лама розкритикував головного тренера Реалу Карло Анчелотті, який передчасно почав говорити про перспективи повернення конкурента Андрія Луніна – Тібо Куртуа.

Журналіст Маноло Лама вважає, що головний тренер Реалу Карло Анчелотті зробив помилку, завчасно почавши говорити про повернення до заявки Тібо Куртуа, який може витіснити Андрія Луніна з позиції першого номера.

Коуч заявляв, що бельгієць повернеться вже після міжнародної паузи, коли повністю відновиться від розриву хрестоподібної зв’язки коліна, якого зазнав ще перед стартом сезону.

Однак, за іронією долі, воротар отримав майже ідентичне пошкодження на іншій нозі.

Видання Defensa Central навело слова Лами, якого вважають одним з найбільших антимадридистів в іспанському медіапросторі. На його думку, Анчелотті своїми словами лише засмутив українця.

«Анчелотті наробив галасу, згадавши ім'я Куртуа. Я поставив себе на місце Луніна, думав, що врятував «дупу» Мадриду, що я в найкращій формі... а ти згадуєш ім'я Куртуа... І ти майже, майже даєш зрозуміти, що, коли він одужає, він гратиме в Манчестері».

Журналіст пояснив, чому вважає дії Анчелотті помилковими.

«Я думаю, що тренери іноді хочуть допомогти, а в підсумку шкодять. Я впевнений, що він хотів підбадьорити Куртуа, але нашкодив Луніну. Ви не повинні оголошувати, що станеться через три-чотири тижні, тому що травми можуть трапитися ще раз», – сказав Лама в ефірі COPE.

  • На рахунку Луніна в цьому сезоні 23 матчі у всіх турнірах (19 пропущених голів, десять зустрічей «на нуль»);
  • Куртуа не зіграв жодного матчу у кампанії через розрив хрестоподібної зв'язки коліна;
  • Найближчий матч Реалу запланований на 31 березня. Мадридці вдома приймуть Атлетік у 30-му турі Ла Ліги.