Травма Куртуа: в Іспанії розповіли, як Лунін та Кепа відреагували на новину про пошкодження конкурента в Реалі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
923
1 голос
Травма Куртуа: в Іспанії розповіли, як Лунін та Кепа відреагували на новину про пошкодження конкурента в Реалі
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: Google
Український голкіпер Реала Андрій Лунін та іспанський воротар мадридців Кепа Аррісабалага відреагували на чергову травму свого конкурента за місце в основі вершкових Тібо Куртуа.

Тібо Куртуа довгий час лікувався, а коли повернувся до тренувань, то знову зазнав ушкодження.

Вчора, 19 березня, бельгійця було прооперовано, а футболісти та персонал Реала переживали за стан здоров’я воротаря. Про це повідомило Relevo.

Джерело стверджує, що після того, як хірургічне втручання завершилося без проблем, то всі причетні до мадридського гранда працівники та гравці трохи заспокоїлися.

Іспанські журналісти заявивли, що найбільше непокоїлися про стан бельгійця його конкуренти – Кепа та Лунін.

Аррісабалага був присутній на тренуванні, коли Тібо травмувався та допоміг партнеру по команді. Андрій дізнався про сумну подію, коли перебував у Марбельї, де збірна України зіграє у плей-оф відбору до Євро-2024.

Наші закордонні колеги стверджують, що голкіпери у Мадриді є близькими друзями, а Куртуа підтримував обох своїх конкурентів, коли вони мали складні періоди в кар’єрі.

  • Лунін у поточному сезоні зіграв за мадридців у 23 матчах у всіх офіційних турнірах: 19 пропущених голів, десять поєдинків «на нуль», а Transfermarkt оцінює Андрія у вісім мільйонів євро.
  • Реал після 29-ти турів має в доробку 72 очки та одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка тримається другою, складає вісім пунктів.