Легенда Реала виніс вердикт Луніну: Гуті зробив категоричну заяву стосовно українського воротаря

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
267
1 голос
Легенда Реала виніс вердикт Луніну: Гуті зробив категоричну заяву стосовно українського воротаря
Андрій Лунін. Фото: Google
Колишній півзахисник Реала Гуті поділився думками про українського голкіпера іспанського гранда Андрія Луніна та його перспектив у мадридській команді.

Андрій Лунін виграв конкуренцію у Кепи та став основним голкіпером Реала на період травми Тібо Куртуа. Днями бельгієць знову зазнав ушкодження і, скоріш за все, цього сезону вже не зіграє, а це означає, що українець продовжить отримувати стабільну ігрову практику в основі мадридців.

Легендарний хавбек іспанського гранда Гуті вважає, що наш співвітчизник у майбутньому повноцінно замінить Куртуа, коли той піде на пенсію, та стане основним і керівництво клубу має подовжити з ним угоду на покращених умовах.

«Я б продовжив контракт з Луніним та віддав би йому гроші, які він заслуговує.

Я бачу його майбутнім голкіпером Реала. Цей рік був важким для нього, але йому почали довіряти. Сподіваюся, у нього не буде травм», - сказав Гуті у коментарі El Chiringuito.

  • Реал після 29-ти турів має в доробку 72 очки та одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Барселони, яка тримається другою, складає вісім пунктів.
  • Також іспанці вийшли до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, де зіграють проти Манчестер Сіті.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 23 матчах в усіх офіційних турнірах: 19 пропущених голів, десять поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.