«Не бачу у цьому проблеми, всі помиляються»: Мічел прокоментував гольову засуху Довбика

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
86
0 голосів
«Не бачу у цьому проблеми, всі помиляються»: Мічел прокоментував гольову засуху Довбика
Мічел, фото: Google
У суботу, 16 березня, відбувся матч 29-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому зустрілися Хетафе та Жирона. Гра пройшла на стадіоні «Колісеум Альфонсо Перес».

Жирона Віктора Циганкова та Артема Довбика поступилася Хетафе (0:1) у 29-му турі Ла Ліги. Головний тренер Жирони Мічел прокоментував матч.

«Ми не заслужили поразки. Я відчуваю, що ми заслужили більшого. Ми атакували більше, ніж вони, ми більше били по воротах, але Хетафе – дуже складний суперник. У нас було чотири хороші моменти, але ми не змогли забити.

Якщо ми в підсумку не потрапимо до Ліги чемпіонів – це буде дуже великий удар для нас».

Також Мічел прокоментував гру Артема Довбика, який не забиває вже у восьми матчах Ла Ліги поспіль.

«Гольова засуха Довбика? Не бачу у цьому проблеми. Всі помиляються, як і у захисті, так і у нападі, це нормально, я не хочу конкретизувати», – цитує Мічела Marca.
  • Жирона залишається на другому місці у таблиці із 62 балами в активі. Аби команду Мічела не обійшла третя Барселона (61 очко), треба, аби вона 17 березня в гостях не виграла у Атлетіко, у якого 55 очок (початок матчу о 22:00).
  • Віктор Циганков, який пропустив матч через травму, в цьому сезоні провів за команду 27 матчів, у яких забив шість голів та віддав чотири асисти.
  • На рахунку Довбика 14 голів та сім асистів у 30 поєдинках.
  • У наступному турі Жирона вдома прийме Бетіс. Гра запланована на 31 березня.