Куртуа отримав величезну проблему на фоні обіцянки Луніна Пересу: визначено майбутнє обох воротарів Реалу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1954
2 голоси
Куртуа отримав величезну проблему на фоні обіцянки Луніна Пересу: визначено майбутнє обох воротарів Реалу
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: ФК Реал
Реал не полишає бажання продовжити контракт з Андрієм Луніним. На фоні цього позиції його конкурента за місце першого номера Тібо Куртуа погіршуються.

Реал націлений продовжити контракт за Андрієм Луніним, який в нього чинний до 30 червня 2025 року. Президент клубу Флорентіно Перес готовий суттєво підвищити зарплату українського воротаря.

Як повідомляє Real Madrid Exclusivo, Лунін дав Пересу слово, що той дізнається його рішення вже найближчими днями.

У разі якщо Лунін відмовиться від продовження угоди, вже влітку його можуть продати в інший клуб. Серед претендентів на кіпера фігурують Баварія та команди АПЛ.

При цьому, як інформує Don Diario, майбутнє Куртуа не виглядає абсолютно спокійним. Поки він відновлювався від розриву хрестоподібної зв’язки, якого зазнав ще у серпні 2023 року, Лунін так сподобався усім в клубі, що зараз немає сумнівів, що вони вдвох сформують воротарський дует на наступний сезон.

На фоні успішного відновлення Куртуа поки не може сподіватися на повернення до збірної Бельгії. В минулому сезоні він відмовився виступати за національну команду через конфлікт з головним тренером Доменіко Тедеско.

Як повідомляє джерело, воротар не зможе повернутися до збірної, поки її тренує німецький спеціаліст. Контракт Тедеско на днях було продовжено до 2026 року.

Напередодні німецький коуч зробив заяву про бельгійця, який ще раніше оголосив, що пропустить Євро-2024.

«Добре, що він повернувся на поле. Він вже чітко висловив свою позицію. У мене немає ніякої нової інформації, я вже сказав те, що хотів сказати з цього приводу. Я перепробував все. Абсолютно все».

Сам Куртуа відповів на це повідомлення кількома смайликами з довгим носом, як у Буратіно. Так він, вочевидь, звинувачує Тедеско у брехні.

  • Зазначимо, що контракт Луніна із Реалом чинний до 30 червня 2025 року;
  • Кіпер в цьому сезоні провів за мадридців 22 матчі та пропустив 17 голів (десять матчів «на нуль»).