Лунін і новий контракт з Реалом: в Іспанії розповіли, коли воротар збірної України визначиться з майбутнім

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
181
1 голос
Лунін і новий контракт з Реалом: в Іспанії розповіли, коли воротар збірної України визначиться з майбутнім
Андрій Лунін. Фото: Google
Український воротар Реала Андрій Лунін ще не визначився зі своїм майбутнім у мадридському клубі, тому не поспішає пролонговувати свій чинний контракт.

Зайняв позицію очікування. Мова про Андрія Луніна, який виборов місце у стартовому складі Реала в боротьбі з Кепою Аррісабалагою, але поки не спішить продовжувати контракт з королівським клубом.

Справа в тім, що Лунін розраховує, що попри ймовірне повернення до гри травмованого нині першого номера Реала Тібо Куртуа у квітні, все одно залишиться основним голкіпером Реала до кінця сезону, а вже потім розмовлятиме з керівництвом клубу щодо нової угоди. 

Подібний інсайд з посиланням на власні джерела видали журналісти іспанського видання AS. 

Нагадаємо, що після 28-ми турів Реал знаходиться на чолі турнірної таблиці Ла Ліги, маючи в активі 69 балів. Відрив від Жирони, яка тримається другою, складає сім очок.

  • У наступному турі вершкові у Памплоні зіграють проти місцевої Осасуни. Поєдинок заплановано на 16 березня. Початок гри о 22:00.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні  відіграв за мадридців у 22 матчах в усіх офіційних турнірах: 17 пропущених голів, десять поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.