У Луніна є два варіанти: джерело повідомило про плани Реала щодо українського голкіпера

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
105
1 голос
У Луніна є два варіанти: джерело повідомило про плани Реала щодо українського голкіпера
Андрій Лунін. Фото: Google
Іспанські журналісти дізналися про наміри мадридського Реала щодо українського воротаря Андрія Луніна. Іспанський гранд має одразу два варіанти майбутніх подій.

Андрій Лунін якісно замінив в основному складі Тібо Куртуа поки бельгієць відновлюється від травми. Але зовсім скоро українець втратить позицію першого номера Реала. Про це повідомив Realmadrid Exclusivo.

Джерело стверджує, що після відновлення місце у воротах мадридців займе саме Куртуа, а наш співвітчизник стане запасним. Проте керівництво Реала все одно хоче залишити у команді Луніна та подовжити з ним контракт. Президент іспанського клубу Флорентіно Перес навіть хоче винагородити українця за чудовий сезон підвищенням зарплати. 

Але мадридці мають і ще один план – нашого співвітчизника буде виставлено на трансфер, якщо він відмовиться від пролонгації угоди. Такі наміри в Мадриді пояснюються тим, що клуб не хоче втратити Андрія безкоштовно.

Зазначається, що Реал також може розглянути викуп Кепи у Челсі за 10-15 мільйонів, якщо українець вирішить піти.

  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах українець провів 21 матч, пропустив 17 голів та у дев’яти поєдинках залишив свої ворота у недоторканності.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює футболіста у вісім мільйонів євро.