Луніну приготуватися: Куртуа повернувся до тренувань Реала – відео яскравих сейвів конкурента українця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
97
1 голос
Луніну приготуватися: Куртуа повернувся до тренувань Реала – відео яскравих сейвів конкурента українця
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: Google
Бельгійський голкіпер мадридського Реала Тібо Куртуа розпочав ігрові тренування та продемонстрував свій клас на базі іспанського гранда, коли парирував удари своїх одноклубників.

Андрій Лунін може втратити місце в основі Реала у найближчий час. Українцеві потрібно мобілізувати всі свої сили та вміння, щоб перемогти у конкуренції з Тібо Куртуа, який на тренуваннях мадридців вже показав свою майстерність. Пресслужба вершкових опублікувала відповідне відео.

Вболівальники Реала зраділи поверненню воротаря на поле та залишили свої коментарі під роликом.

«Його повернення – великий стимул для Реала», – @_samorano0

«Найкращий голкіпер у світі», – @afol12_afolabi

«Величний», – @OsigweEbuka2

Нагадаємо, що сьогодні, 6 березня, Реал зіграє поєдинок-відповідь 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти німецького Лейпцига. Початок цього протистояння заплановано на 22:00.

  • Після 27-ми турів Реал продовжує перебувати на чолі турнірної таблиці Ла Ліги, маючи в активі 66 балів. Відрив від Жирони, яка тримається другою, складає сім очок.
  • У наступному турі Ла Ліги команда Карло Анчелотті вдома прийматиме Сельту з Віґо. Поєдинок заплановано на 10 березня. Початок гри у Мадриді о 19:30.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні  відіграв за мадридців у 20-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 16 пропущених голів, дев'ять поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро. Контракт українського голкіпера з Реалом розрахований до 30 червня 2025 року.
  • Куртуа ще у серпні отримав розрив передньої хрестоподібної зв'язки лівого коліна та пошкодив обидва меніски, однак вже скоро має повернутися до заявки Анчелотті.