Іспанське джерело повідомило свіжу інформацію, що стосується Луніна: деталі новини, яка не сподобається Андрію

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
551
2 голоси
Іспанське джерело повідомило свіжу інформацію, що стосується Луніна: деталі новини, яка не сподобається Андрію
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: ФК Реал
Голкіпер Реалу Тібо Куртуа, який є конкурентом Андрія Луніна, все ближче до повернення у стрій після важкої травми. Воротар має шанс вийти на матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Конкурент Андрія Луніна за позицію першого номера Реалу Тібо Куртуа взяв участь в останньому тренуванні команди перед домашнім матчем-відповіддю 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти РБ Лейпциг.

Як повідомляє видання Real Madrid Confidencial, поява бельгійця на занятті здивувала навіть самого головного тренера команди Карло Анчелотті.

«Куртуа прощається з лазаретом. Не виключено, що він відновиться до чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Бельгійський воротар цілком нормально тренувався в деяких вправах разом із рештою команди та підтвердив добрі відчуття з приводу свого одужання».

Зазначається, що попри ще неідеальну форму, Куртуа вже показує хороший рівень гри на тренуваннях.

«Куртуа поступово повертається до нормального стану. Анчелотті дуже вражений грою, яку він показав, хоча знає, що він ще має пройти довгий шлях, щоб повернутися до того рівня, який він показував у минулому. Гравець Реалу продовжує тренуватися індивідуально та виконуватиме деякі вправи в групі».

Однак, попри увесь позитив, точна дата повернення воротаря ще не відома.

«У Реалі наполягають, що ще не встановлено дату повернення Куртуа, і важливо, щоб він поступово прийшов у форму. Проте Куртуа більш ніж усвідомлює реальність ідеї відновлення до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, хоча завжди керуватиметься вказівками лікарів», – йдеться у статті.

  • Зазначимо, що Реал проведе домашній матч-відповідь проти РБ Лейпциг в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів у середу, 6 березня. Старт гри – о 22:00 за Києвом. Перша зустріч завершилася із рахунком 1:0 на користь мадридців;
  • Проведення перших поєдинків 1/4 фіналу ЛЧ заплановане на 9-10 квітня;
  • Лунін у нинішній кампанії відіграв 20 матчів, у яких пропустив 16 голів (дев’ять зустрічей «на нуль»).