Все залежить від Луніна: в Іспанії повідомили, що Кепа може залишитися у Реалі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
121
1 голос
Все залежить від Луніна: в Іспанії повідомили, що Кепа може залишитися у Реалі
Андрій Лунін. Фото: Google
У іспанського голкіпера Кепи Аррісабалаги з’явився шанс залишитися у мадридському Реалі, але багато чого буде залежати від воротаря збірної України Андрія Луніна.

Андрій Лунін виграв конкуренцію у Кепи Аррісабалаги за статус основного голкіпера Реалу на період травми Тібо Куртуа. Але іспанець може залишитися у мадридській команді. Про це повідомляє портал Real Madrid Exclusivo.

Джерело стверджує, що у столиці Іспанії розуміють, що влітку можуть втрати українського голкіпера, яким активно цікавиться Ньюкасл, а тому розглядають варіант, за якого Кепа залишиться у складі вершкових.

  • Лунін в цьому сезоні провів вже 20 поєдинків в усіх клубних змаганнях за мадридців: 16 пропущених м'ячів, дев'ять зустрічей «на нуль».
  • Контракт українця з клубом розрахований до 30 червня 2025 року.
  • Кепа у серпні був орендований з Челсі та за 18 зустрічей нинішньої кампанії пропустив вже 18 голів та відстояв сім «сухих» матчів.
  • Влітку 2023-го основний воротар команди Куртуа порвав передню хрестоподібну зв'язку лівого коліна та пошкодив обидва меніски, через що досі не зіграв в цьому сезоні, однак вже скоро має повернутися у склад.
  • Після 27-ми турів Реал знаходиться на чолі турнірної таблиці Ла Ліги, маючи в активі 66 балів. Відрив від Жирони, яка тримається другою, складає сім очок, але у команди Мічела Санчеса є гра в запасі.