Тренер Довбика та Циганкова не приховує свою мрію: наставник Жирони розпочав математичні розрахунки

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
591
1 голос
Тренер Довбика та Циганкова не приховує свою мрію: наставник Жирони розпочав математичні розрахунки
Мічел Санчес. Фото: Google
Головний тренер Жирони підрахував, скільки очок потрібно його команді для виходу до Лігу чемпіонів за підсумками цьогорічної кампанії в Ла Лізі. 71 пункт може зробити щасливим Мічела, Довбика та Циганкова.

Мічел Санчес вважає, що для здобуття путівки до Ліги чемпіонів, тобто фінішу в першій четвірці у підсумковій турнірній таблиці Ла Ліги, його команді потрібно набрати не менше 71 очка.

«Для виходу до Ліги чемпіонів треба продовжувати перемагати. Мені здається, я вже казав, що для виходу до ЛЧ потрібно набрати 71-72 очки, тож нічого ще не вирішено. На кону ще 36 очок, усі команди мають намір боротися за єврокубки».

Тиск і очікування – це добре, але Жирона вже все одно проводить історичний для себе сезон у плані набраних очок», – сказав Мічел в коментарі AS.

Після перемоги над Райо Вальєкано у минулому турі Ла Ліги (3:0) Жирона повернулася на другий щабель у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги – 59 балів. Відставання від Реала, який посідає перший рядок, складає сім очок.

Сьогодні, 3 березня, підопічні Мічела Санчеса можуть скоротити відставання від вершкових – о 19:30 за київським часом Жирона на виїзді зіграє проти Мальорки.

  • Віктор Циганков усього у поточному сезоні провів за Жирону 25 матчі: шість голів, три результативні передачі
  • Transfermarkt оцінює вінгера в 25 мільйонів євро.
  • Артем Довбик зіграв за каталонців у сезоні 2023/2024 27 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 14 голів, сім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює нападника в 28 мільйонів євро.