Гвардіола порадив Барселоні призначити екстренера Шахтаря замість Хаві: на заваді може стати єдина перешкода

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
102
1 голос
Гвардіола порадив Барселоні призначити екстренера Шахтаря замість Хаві: на заваді може стати єдина перешкода
Хосеп Гвардіола. Фото: Google
Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола вважає, що достойним кандидатом на заміну Хаві на посаді наставника каталонської Барселони стане Роберо Де Дзербі, який свого часу працював у Шахтарі.

Барселона веде активний пошук кандидатів на посаду нового головного тренера, адже Хаві покине каталонців після завершення нинішнього сезону.

Президет іспанського гранда Жоан Лапорта звернувся до свого друга та одного з найуспішніших тренерів синьо-гранатових в історії Хосепа Гвардіоли, який очолює Манчестер Сіті, щоб той висловив свою думку щодо того, хто має стати наступним наставником каталонців. 

Іспанський фахівець порадив Лапорті звернути увагу на італійського наставника англійського Брайтона Роберто Де Дзербі, який раніше очолював донецький Шахтар. Про це повідомило Mundo Deportivo.

Єдиною перешкодою у підписанні Де Дзербі може стати його клаусула у розмірі десяти мільйонів євро, яка прописана в угоді з англійцями.

  • Барселона із 57-ма очками в активі посідає третє місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.
  • Друга Жирона, яку за яку грають українці Віктор Циганков та Артем Довбик, набрала 59 балів. Лідирує у Прімері Реал, у якого 65 очок в активі.
  • Брайтон Де Дзербі з 39 балами посідає сьоме місце в АПЛ.