Президент Реалу зізнався в захопленні від української зірки: Перес оголосив, що клуб пробує підписати контракт

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
892
3 голоси
Президент Реалу зізнався в захопленні від української зірки: Перес оголосив, що клуб пробує підписати контракт
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Президент Реалу Флорентіно Перес налаштований продовжити контракт зі своїм українським голкіпером Андрієм Луніним, про що відкрито заявив функціонерам клубу.

Президент Реалу Флорентіно Перес залишився приємно вражений виступом Андрія Луніна у домашньому матчі проти Севільї (1:0) у рамках 26-го туру Ла Ліги.

Особливо йому сподобався класний сейв українця, який той виконав за рахунку 0:0, фактично врятувавши команду від втрати очок.

Як повідомляє видання Defensa Central, Перес прямо під час гри почав говорити щодо контракту Луніна з директорами Реалу.

«Це рятівний сейв... Цей хлопець дуже хороший, ми намагаємося продовжити з ним контракт», – наводить слова Переса джерело.

Джерело зазначає, що в клубі переконані у необхідності продовження угоди із Луніним, однак сам він ще не визначився. Причиною сумнівів є його зірковий конкурент Тібо Куртуа, який поступово набирає форму після травми та готується повернутися в основу.

Очікується, що фінальне рішення буде прийняте після закінчення сезону. В клубі хочуть почути вердикт Луніна до червня, щоб у разі відмови встигнути його вигідно продати.

  • Контракт Луніна з Реалом чинний до 30 червня 2025 року.
  • В цьому сезоні воротар провів 19 матчів, у яких пропустив 14 голів (дев'ять поєдинків «на нуль»);
  • Реал наразі посідає перше місце у таблиці Ла Ліги, маючи в активі 65 очок;
  • Свій наступний поєдинок у першості Іспанії мадридці проведуть 2 березня в гостях проти Валенсії Романа Яремчука.