Куртуа встав на сторону Луніна: в Іспанії розкрили залаштунки Реалу і повідомили, коли українець сяде в запас

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1322
3 голоси
Куртуа встав на сторону Луніна: в Іспанії розкрили залаштунки Реалу і повідомили, коли українець сяде в запас
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: ФК Реал
Перший номер Реалу Тібо Куртуа, який є конкурентом Андрія Луніна, продовжує відновлюватися від травми. Стало відомо, коли приблизно голкіпер може повернутися у стрій.

В Реалі вірять, що Тібо Куртуа зможе повернутися у загальну групу після березневої міжнародної паузи, яка триватиме з 17 по 31 число, та зайняти місце в основному складі на вирішальну частину сезону, тобто наприкінці квітня і в травні, коли вирішуватимуться долі чемпіонства в Ла Лізі та Лізі чемпіонів.

Як повідомляє видання Relevo, бельгієць настільки рветься у бій, що клубним працівникам навіть доводиться пригальмовувати його драйв. При цьому Куртуа не зациклюється на конкретних датах відновлення та налаштований старанно працювати.

За даними джерела, він не хоче, щоб його конкуренти Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага відчували зайвий тиск. Особливо це стосується українця, який зараз чудово грає, і зривати його прогрес було б неправильно.

Куртуа та Лунін мають хороші стосунки, бельгієць є головним одноклубником Андрія, найбільше опікується над ним, постійно дає українцю поради, підтримує та захищає під час критики.

Тож головний тренер Реалу Карло Анчелотті не буде форсувати повернення Куртуа. Коуч випустить гравця у складі, коли дасть добро медична служба та буде готовий сам воротар. Тібо продовжує інтенсивні тренування у спортзалі, плаває в басейні, їздить на велосипеді і робить акцент на фізіотерапії.

  • Куртуа зазнав розриву хрестоподібної зв'язки коліна у серпні перед стартом сезону, тому не провів жодного поєдинку у нинішній кампанії;
  • Лунін в останніх шести матчах грав в основному складі Реалу. Усього він відіграв 18 поєдинках, у яких пропустив 13 голів (вісім зустрічей «на нуль»).