Реал не пропонував Луніну новий контракт: голкіпер збірної України розповів подробиці

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
442
1 голос
Реал не пропонував Луніну новий контракт: голкіпер збірної України розповів подробиці
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер національної команди України та мадридського Реала Андрій Лунін прокоментував ситуації зі своїм контрактом з іспанським футбольним грандом.

Андрій Лунін та мадридський Реал не ведуть перемовин щодо подовження контракту українця. Про це заявив наш співвітчизник, чим спростував новини іспанської преси.

«Розмов [про новий контракт] немає. Мені ще нічого не казали, не пропонували. Побачимо. Ніколи не ставив питання так, що я йду і крапка, щось у такому дусі. Ні. Я усі зусилля докладаю, аби досягти успіху тут. Але у цьому випадку перший крок за клубом».

Голкіпер вважає, що скоро дізнається, які плани у керівництва гранду щодо нього.

«Я сподіваюсь, що все буде так, як має бути. Якщо пропонують контракт, то, за моєю логікою, є якийсь план, проєкт, думки на майбутнє. У розмові, я думаю, що почую в якому статусі мене бачать. Які плани на мене мають», – сказав Лунін у коментарі для ютуб-каналу «Трендець».

  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні  відіграв за мадридців у 18-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 14 пропущених голів, вісім поєдинків «на нуль».
  • Контракт воротаря з клубом дійсний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.
  • Реал має у своєму активі 62 залікові бали і знаходиться на чолі турнірної таблиці іспанської Ла Ліги.
  • У наступному турі вершкові вдома прийматимуть Севілью. Поєдинок заплановано на 25 лютого. Початок гри о 22:00.