Жирона знайшла, ким замінити Довбика: на форварда претендує команда Яремчука

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
838
1 голос
Жирона знайшла, ким замінити Довбика: на форварда претендує команда Яремчука
Каспер Дольберг. Фото: Google
Каталонська Жирона вже придивляється до ймовірної заміни українського нападника Артема Довбика, який проводить потужний сезон у Ла Лізі. Іспанці придивилися форварда в Андерлехті.

Артем Довбик своєю яскравою грою цього сезону зацікавив кілька європейських клубів. У Жироні розуміють, що нинішнього літа український нападник може покинути їх команду, а тому вже працюють над заміною нашого співвітчизника.

Скаути каталонців розглядають варіант з підсилення форвардом Андерлехта Каспером Дольбергом. Про це повідомляє низка бельгійських ЗМІ.

Відзначимо, що Жироні доведеться конкурувати за футболіста з Валенсією, яка вбачає у нападнику можливу заміну Роману Яремчуку, який виступає за «кажанів» на правах оренди.

  • Дольберг провів у нинішньому сезоні 28 поєдинків за Андерлехт, забив 12 голів та віддав три асисти.
  • Transfermarkt оцінює датського гравця у десять мільйонів євро.
  • Довбик зіграв за Жирону в сезоні 2023/2024 26 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 14 голів, сім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює нападника в 28 мільйонів євро.
  • Після поразки від Атлетіка (2:3) Жирона залишилася на другому місці у турнірній таблиці Ла Ліги, маючи в активі 56 очок. Відставання від мадридського Реала, який окупував перший щабель, збільшилося до шести очок.
  • У наступному турі Жирона вдома прийматиме мадридський Райо Вальєкано. Поєдинок заплановано на 26 лютого. Початок гри о 22:00 за київським часом.