Валенсія вважає, що залишити Яремчука буде проблемно: джерело повідомило про плани іспанців щодо українця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
350
1 голос
Валенсія вважає, що залишити Яремчука буде проблемно: джерело повідомило про плани іспанців щодо українця
Роман Яремчук. Фото: Google
Іспанська Валенсія, за яку на правах оренди виступає український нападник Роман Яремчук, не проти знову орендувати або викупити контракт форварда у бельгійського Брюгге, але є одна проблема.

Роман Яремчук не тішить вболівальників Валенсії багатою кількістю забитих м’ячів, але рівень гри нашого співвітчизника влаштовує керівництво та тренерський штаб «кажанів», адже іспанці планують продовжити роботу з українцем.

Проблемою може стати той факт, що Брюгге планує отримати за Яремчука 17 мільйонів євро, які вони свого часу заплатили за нападника. Ця сума є завеликою для іспанців, але вони мають надію, що бельгійці знизять своїх побажання. Про це повідомив  Футбол 24.

Відзначимо, що влітку «кажани» спробують завершити угоду з Рафою Міром, однак майбутнє Романа не пов'язане з форвардом Севільї. Валенсія вважає їх сумісними і не проти отримати обох.

  • Яремчук в цьому сезоні відіграв за «кажанів» 21 матч, у яких забив три голи.
  • Його оренда у Валенсії завершується 30 червня 2024 року, а контракт з Брюгге – 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює футболіста у три мільйони євро.
  • Валенсія посідає восьму сходинку у турнірній таблиці Ла Ліги. В активі команди 36 очок.
  • Наступну гру у рамках національної першості Валенсія проведе 24 лютого в гостях проти Гранади.