Анчелотті хотів прийняти сенсаційне рішення щодо Луніна: Андрія в останню мить врятував тренерський штаб Реалу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
673
1 голос
Анчелотті хотів прийняти сенсаційне рішення щодо Луніна: Андрія в останню мить врятував тренерський штаб Реалу
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Головний тренер Реалу Карло Анчелотті планував у найближчому гостьовому матчі проти Райо Вальєкано у рамках 25-го туру Ла Ліги випустити у воротах Кепу Аррісабалагу. Проте штаб коуча наполіг на кандидатурі Луніна.

Головний тренер Реалу Карло Анчелотті прагнув провести ротацію на воротарській позиції та випустити із перших хвилин на гру із Райо Вальєкано у 25-му турі чемпіонату Іспанії Кепу Аррісабалагу замість Андрія Луніна.

Однак, як повідомляє видання Defensa Central, штаб італійського спеціаліста порадив йому забути про цю ідею та не чіпати Луніна, який вже відіграв п’ять ігор поспіль в основі.

За інформацією джерела, цей хід стане величезним підйомом морального духу для українця та підтвердить його статус першого номера до повернення Тібо Куртуа у стрій.

«Ідея поставити Кепу в основу дестабілізує динаміку, яка дозволила Реалу далеко просунутися в останні тижні. Тренерський штаб порадив Анчелотті залишити воротаря, який досі виходив у старті, щоб уникнути ще більших проблем, ніж ті, що вже виникли з початку сезону», – пише видання.

  • Лунін в нинішньому сезоні зіграв вже 17 матчів, у яких пропустив 13 голів та вісім зустрічей провів «на нуль»;
  • Матч Райо Вальєкано – Реал відбудеться у неділю, 18 лютого. Стартовий свисток прозвучить о 15:00 за Києвом.