Легенда Реала оцінив гру Луніна за Реал: ексфутболіст знайшов один провальний матч в українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
565
0 голосів
Легенда Реала оцінив гру Луніна за Реал: ексфутболіст знайшов один провальний матч в українця
Андрій Лунін. Фото: Google
Колишній півзахисник мадридського Реала та національної збірної Іспанії Гуті висловився про гру воротаря вершкових Андрія Луніна у цьому сезоні. Легенда королівського клубу похвалив українця, але пригадав однин невдали матч.

Гуті поділився враженнями від якості гри воротаря свого рідного Реала Андрія Луніна у поточному сезоні. Легендарний півзахисник вершкових був небагатослівним.

«Лунін показує впевнену гру протягом усього сезону. Єдиний матч, який він провів погано – це проти Атлетіко Мадрид у Кубку Іспанії (2:4 в додатковий час, прим. «СЕ»), але якщо ви оцінюєте його лише за однією грою, то це несправедливо», – цитує Гуті Х-акаунт REAL MADRID FANS.

Нагадаємо, що після перемоги над Жироною в 24-му турі Ла Ліги Реал має в активі 61 очко і впевнено очолює турнірну таблицю Ла Ліги. Відрив від команди Мічела Санчеса  складає п'ять пунктів.

У наступному турі вершкові на виїзді зійдуться у мадридському дербі проти Райо Вальєкано. Поєдинок заплановано на 18 лютого. Початок гри о 15:00.

  • Андрій Лунін в цьогорічній кампанії відіграв за мадридців у 16-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 13 пропущених голів, сім поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.