Травма Довбика: спортивний лікар спрогнозував, чи вийде український форвард у старті Жирони на матч з Реалом

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
676
0 голосів
Травма Довбика: спортивний лікар спрогнозував, чи вийде український форвард у старті Жирони на матч з Реалом
Артем Довбик. Фото: Google
Спортивний лікар Дмитро Бабелюк прокоментував останні новини щодо нападника національної збірної України та іспанської Жирони Артема Довбика, який був помічений на тренуванні каталонського колективу напередодні.

Шанси є, але присутньо кілька але. Дмитро Бабелюк відреагував на інформацію наших іспанських колег, які напередодні опублікували фото Артема Довбика, написавши, що українець «повернувся до тренувань». 

«За фото можна зробити висновок, що поки Артем тренується окремо, по його роботі та екіпіровці можна прикинути, що це початкова робота на полі в кросівках для набору форми. 

З свого досвіду скажу, що дуже рідко бачив щоб гравець, який не тренувався в загальній групі до пʼятниці, в суботу виходив в старті. Тому читається вихід з лавки на останні 20-30 хв матчу, якщо взагалі Артем буде готовий і тренер захоче ним ризикувати», –  написав Бабелюк на своєму телеграм-каналі.

Чергове підтвердження, що Довбик дійсно тренується разом зі всіма гравцями Жирони, вже сьогодні, 8 лютого, також надала журналістка Крістіна Бускетс Ровіра.

Після 23-х турів Жирона посідає друге місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Відставання від мадридського Реала, який окупував перший рядок, складає два пункти.

  • У наступному турі підопічні Мічела Санчеса на виїзді зіграють саме проти Реала. Битва, яка може стати вирішальною у чемпіонських перегонах запланована на 10 лютого. Початок гри о 19:30 за київським часом.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону в сезоні 2023/2024 років 24 офіційних поєдинки: 14 голів, шість результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює нападника в 28 мільйонів євро.
  • Одноклубник Довбика Віктор Циганков у поточному сезоні провів за Жирону 21 матч в усіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює вінгера в 25 мільйонів євро.