Італійська преса підбила підсумок останньої гри Малиновського: журналісти зійшлися в думці щодо хавбека Дженоа

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
776
0 голосів
Італійська преса підбила підсумок останньої гри Малиновського: журналісти зійшлися в думці щодо хавбека Дженоа
Руслан Малиновський. Фото: ФК Дженоа
Італійські ЗМІ оцінили виступ українського 30-річного півзахисника Дженоа Руслана Малиновського у домашній грі проти Лечче (2:1) у рамках 22-го туру Серії А.

Італійські журналісти прокоментували виступ хавбека Дженоа Руслана Малиновського у матчі із Лечче (2:1) у 22-му турі національної першості. Експерти зійшлися у власних оцінках.

Calciomercato.com – 6,5

«За відсутності Мілана Баделя тренер доручає йому диспетчерську функцію. Він спробував пробити із дистанції, але влучив у штангу».

TUTTOmercatoWEB – 6,5

«Справжній лідер колективу. Діяв на кожній ділянці поля, щоб отримати м’яч. Завдяки своїй якості розвивав гру команди, а також добре виконував свою роботу у фазі перехоплення м'яча. Маючи простір, пробив із лівої ноги, однак йому не пощастило, оскільки м’яч влучив у штангу».

Genoa News 1893 – 6,5

«Завжди небезпечний своїми дальніми ударами лівою ногою. Він міг би виступити краще, але приніс себе у жертву у півзахисті заради організації порядку у грі Дженоа».

GenovaToday – 6

«Погано діяв у першому таймі, як і вся його команда. У другому він пробив зі своєї лівої у штангу. Не завжди пасував точно, але, безумовно, був найкращим півзахисником своєї команди».

  • Малиновський в цьому сезоні провів 21 матч, у яких забив два голи та віддав дві результативні передачі;
  • Дженоа розташовується на 11-му місці у таблиці, маючи в активі 28 очок;
  • Наступну гру у чемпіонаті «грифони» проведуть 3 лютого в гостях проти Емполі.