«У Малиновського була невелика проблема»: Джилардіно висловив побоювання щодо українського хавбека

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
258
0 голосів
«У Малиновського була невелика проблема»: Джилардіно висловив побоювання щодо українського хавбека
Руслан Малиновський. Фото: Google
Головний тренер Дженоа Альберто Джилардіно поспілкувався з представниками ЗМІ на регламентній пресконференцію перед грою 20-го туру Серії А проти Торіно і повідомив, що в українця Руслана Малиновського є проблема.

Альберто Джилардіно повідомив, що у українського хавбека його команди Руслана Малиновського на тижні була проблема, котра до сих пір не є до кінця вирішеною.

Загалом, нині лазарет «грифонів» переповнений, тож згадав Джілардіно не лише про нашого співвітчизника.

«Щодо травм, то Екубан вибув через розтяг м'язів, Торсбі недоступний, як і Пушкаш. З точки зору кількості втрат ми знаходимося у дещо критичній ситуації, але я вірю у тих, хто зіграє.

У Малиновського також була невелика проблема, але він має бути готовий на гру з Торіно, подивимося», – наводить слова Джилардіно клубна пресслужба Дженоа.

Нагадаємо, що після 19-ти турів Дженоа має в активі 21 очко та посідає 12-ту сходинку в турнірній таблиці італійської Серії А. 

  • Матч Дженоа – Торіно буде зіграно завтра, 13 січня. Початок гри на стадіоні «Луїджі Ферраріс» о 16:00 за київським часом. 
  • Руслан Малиновський в поточному сезоні провів 18 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи, дві результативні передачі. 
  • Transfermarkt оцінює 30-річного українського атакувального півзахисника в десять мільйонів євро.