Малиновський може отримати в партнери легендарного захисника збірної Італії: гравець хоче поїхати на Євро-2024

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
397
0 голосів
Малиновський може отримати в партнери легендарного захисника збірної Італії: гравець хоче поїхати на Євро-2024
Леонардо Бонуччі. Фото: Google
Генуезька Дженоа зацікавлена у підписанні легендарного захисника національної збірної Італії Леонардо Бонуччі, який нині захищає кольори німецького Уніона з Берліна.

Чемпіон Європи 2020 року у складі національної збірної Італії, 36-річний Леонардо Бонуччі може поновити кар’єру на батьківщині.

За інформацією італійського журналіста-інсайдера Ніколо Скіри, представники Дженоа вже зверталися до своїх колег з німецького Уніона щодо ймовірного трансфера захисника.

За інформацією джерела, сам Бонуччі обома руками за повернення на батьківщину, бо хоче поборотися за місце у складі збірної Італії на Євро-2024.

У поточному сезоні Леонардо  Бонуччі провів у складі Уніона десять поєдинків в усіх офіційних турнірах: один гол.

За свою кар'єру Бонуччі грав в міланський Інтер, Тревізо, Пізу, Барі, Ювентус та Мілан.

Нагадаємо, що після 18-ти турів Дженоа має в активі 20 очок та посідає 13-ту сходинку в турнірній таблиці італійської Серії А. 

  • В наступному турі команда Альберто Джилардіно на виїзді зіграє проти Болоньї. Поєдинок заплановано на 5 січня. Початок гри о 21:45 за київським часом.
  • Руслан Малиновський в поточному сезоні провів 17 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи, дві результативні передачі. 
  • Transfermarkt оцінює 30-річного українського атакувального півзахисника в десять мільйонів євро.