Малиновський і Коваленко провели матчі в Серії А: як завершилися ігри і які оцінки видали українцям

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
375
0 голосів
Малиновський і Коваленко провели матчі в Серії А: як завершилися ігри і які оцінки видали українцям
Руслан Малиновський. Фото: Getty Images
Руслан Малиновський та Віктор Коваленко разом зі своїми командами відкрили 17-й тур італійської Серії А, і якщо Дженоа вдалося оформити камбек у матчі з Сассуоло, то Емполі насухо програв Лаціо.

17-й тур італійської Серії А стартував двома матчами за участі команд українців: Емполі Віктора Коваленка вдома приймав Лаціо, а Дженоа Руслана Малиновського гостював у Сассуоло.

Сассуоло – Дженоа – 1:2

Півзахисник, якого генуезці орендували у французького Марселя, вийшов у стартовому складі команди і за 90 хвилин на полі завдав один удар по воротах, і той не точний. Sofascore оцінив старання українця в 7.0 балів, а Whoscored – в 6.7 балів.

Загалом у всього Дженоа вникали проблеми в атаці, адже перший гол у матчі вдалося забити лише на 64 хвилині з пенальті. Втім, за три хвилини до кінця основного часу «генуезці» змогли вийти вперед та оформити камбек, який забезпечив команді перемогу.

Сассуоло – Дженоа – 1:2

Голи: Пінамонті 28 – Гудмундссон 64 (пенальті), Екубан 87

Емполі – Лаціо – 0:2

Коваленко ж розпочинав матч на лаві запасних і вийшов на поле на 62 хвилині, коли Емполі вже програвав 0:1. За п'ять хвилин після виходу українця «орли» забили вдруге і, попри статистичну перевагу Емполі, зуміли здобути перемогу в матчі.

За півгодини на полі Коваленко отримав наступні оцінки: Sofascore – 6.6 балів, Whoscored – 6.1 бал.

Емполі – Лаціо – 0:2

Голи: Гендузі 9, Дзакканьї 67

  • Дженоа навіть після усіх матчів туру залишиться на 14 місці у турнірній таблиці Серії А, адже Сассуоло був найближчим переслідувачем.
  • Емполі ж надалі перебуватиме у зоні вильоту, а у разі перемоги Верони над Кальярі може взагалі опуститися на передостанню сходинку.
  • «Генуезці» наступний матч проведуть 29 грудня вдома проти Інтера.
  • Емполі ж 30 грудня зіграє також у власних стінах, але проти Кальярі.