Капелло дав пораду екстренеру Шахтаря: легенда сказав, що потрібно зробити для покращення результатів команди

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
74
1 голос
Капелло дав пораду екстренеру Шахтаря: легенда сказав, що потрібно зробити для покращення результатів команди
Фонсека і Капелло. Колаж: sport-express.ua
Колишній наставник Реала, Ювентуса, збірної Англії та інших команд Фабіо Капелло висловився про можливу відставку Пауло Фонсеки з Мілану на фоні незадовільних результатів.

Незадовільні результати Мілана цього сезону змушують керівництво Мілану шукати альтернативні варіанти і у пресі все частіше звучить інформація про можливе звільнення Пауло Фонсеки.

Але Фабіо Капелло закликає не поспішати і дати час португальцю, навіть якщо россонері програють у дербі Інтеру у найближчому матчів

«Було б неправильно звільнити Фонсеку, навіть якщо він програє дербі. Пауло також потрібен час, хоча тепер від нього залежить, як змінити ситуацію».

Окрім цього, легендарний фахівець дав пораду колишньому тренеру Шахтаря.

«Фонсека має проникнути в голови гравців, оскільки вони, здається, не готові зіткнутися з ситуаціями, відмінними від тих, які вони практикували на тренуваннях. Вони здавались ситими після Скудетто, і так і не повернули цей голод.

Можливо, Златан Ібрагімович міг би повернути їм це, бо цей голод — це те, чого йому ніколи не бракувало», – цитує Капелло La Gazzetta dello Sport.

  • Фонсека очолив Мілан влітку цього року і провів на чолі россонері п’ять матчів: одна перемога, дві нічиїх і дві поразки.
  • Мілан займає десяте місце в Серії А, маючи в активі п’ять очок.
  • Найближчий свій матч команда Фонсеки проведе 22 вересня проти Інтера.
  • Фонсека очолював Шахтар з 2016 по 2019 рік.