«Ви можете помилитися з дружиною, але не з нападником»: агент розповів, чому Довбик й досі не забив за Рому

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
135
1 голос
«Ви можете помилитися з дружиною, але не з нападником»: агент розповів, чому Довбик й досі не забив за Рому
Артем Довбик. Google
Італійський футбольний агент Валеріо Джуффріда після тьох перших поєдинків Артема Довбика за Рому спробував пояснити, чому українець так і не зумів забити бодай один гол.

Головний новачок Роми за час літнього трансферного вікна 2024 року Артем Довбик вже провів три матчі у Серії А, але поки не зміг забити свій перший гол за римський клуб. 

Тіфозі Рома і головний тренер «вовків» Даніеле Де Россі поки жодним чином не хейтять українця за гольову мовчанку. Такої ж позиції дотримується й італійський агент Валеріо Джуффріда.

«Від Довбика є великі очікування. Ви можете помилитися з дружиною, але ви не можете помилитися з нападником. Вони провели технічний і спортивний аналіз, потім допомогла статистика, він був найкращим бомбардиром Ла Ліги, який випередив гравців таких команд, як Реал, Барселона та Атлетіко. Йому доведеться адаптуватися. Йому потрібен час», – сказав Джуффріда в інтерв'ю порталу RomaPress.

  • Після трьох турів Рома має в активі два очки та займає 16-ту сходинку у турнірній таблиці Серії А.
  • У турі номер чотири «вовки» на виїзді зіграють проти Дженоа. Матч у Генуї відбудеться 15 вересня і розпочнеться о 16:00.
  • Довбик має контракт з Ромою до 30 червня 2029 року.
  • Transfermarkt оцінює українського нападника у 35 млн євро.