Малиновський не зумів врятувати Дженоа від фіаско: команда українця зазнала першої поразки в сезоні Серії А

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
110
2 голоси
Малиновський не зумів врятувати Дженоа від фіаско: команда українця зазнала першої поразки в сезоні Серії А
В атаці Мортен Френдруп. Фото: Х-акаунт Дженоа
У поєдинку третього туру італійської Серії А Верона на виїзді переграла Дженоа (2:0). Український хавбек «грифонів» Руслан Малиновський у звітному матчі провів понад 30 хвилин ігрового часу.

Перший тайм поєдинку у Генуї, який український хавбек россо-блу Руслан Малиновський розпочав у запасі, голами майже 37 тисяч глядачів не потішив. Господарі більше володіли ініціативою й навіть мали вбивчий момент, але опинившись на позиції центрального форварда, захисник «грифонів» Хоан Васкес дав Маху, тобто пробив повз ворота.

А після відпочинку гості реалізували чи не першу ж свою атаку: камерунський нападник Верони Джексон Чачука покарав Дженоа за незграбну гру в обороні після навісу-прострілу від Дарко Лазовича.

Після цього наставник Дженоа кину у бій одразу трьох своїх джокерів: Малиновського, Торсбю та Екубана, але... Генуезці привезли пенальті у свої ворота, яке чітко реалізував та довів перевагу Верони до двох голів Каспер Тенгстедт.

Після голу данця, більше результативних ударів не було й у підсумку вікторію, вперше за 35 років на «Луїджі Ферраріс» святкувала Верона, а Дженоа вперше програла у новому сезоні.

Італія. Серія А

3-й тур 

Дженоа – Верона 0:2 (0:0)

Гол: Чачуа, 55, Тенгстедт, 63.

  • У наступному турі команда Альберто Джилардіно вдома прийматиме римську Рому. Поєдинок заплановано на 15 вересня. Початок гри у Генуї о 16:00 за київським часом.
  • Верона в турі номер чотири на виїзді зіграє проти Лаціо. Матч у Римі відбудеться 15 вересня і розпочнеться о 16:00.