Найбільший аферист‎ Шахтаря в історії: Циганик назвав того, хто зламав кар’єру ексзірці «гірників‎»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
39117
22 голосів
Найбільший аферист‎ Шахтаря в історії: Циганик назвав того, хто зламав кар’єру ексзірці «гірників‎»
Віктор Коваленко. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст і коментатор Ігор Циганик поділився думками про колишнього хавбека збірної України та діючого гравця Аталанти Віктора Коваленка.

Ігор Циганик звинувати колишнього главу селекційної служби Шахтаря в тому, що той зламав кар'єру Віктора Коваленка у донецькому гранді.

«Але потім його зламали, тому що взяли інших футболістів. Прийшов [Жозе] Боту, почав розповідати що треба і не треба робити, кого ставити і не ставити. Я вважаю, що це найбільший аферист в історії Шахтаря».

Коментатор вважає, що Коваленко ще має всі шанси на повернення до складу збірної України.

«Коваленко – це хороший футболіст, який може грати на високому рівні. Я би навіть не виключав його зі збірної України. Він дає дуже великий об'єм, тому я думаю він буде затребуваний у Серії А».

Циганик пояснив, чому ексхавбек Шахтаря не зміг заграти в Аталанті.

«Гасперіні від багатьох відмовляється, він дуже специфічний тренер і про це говорив Малиновський, що є у нього свої нюанси. Але я думаю, що у Віті буде хороша кар'єра», – сказав журналіст в ефірі свого однойменного YouTube-каналу.

  • Коваленко у минулому сезоні виступав за Емполі на правах оренди, а його контракт з Аталантою діє до літа 2025 року.
  • У Шахтарі українець грав з 2015-го по 2021 рр.. За цей час він провів 199 матчів, забив 32 голи та віддав  12 результативних передач.
  • Боту працював директором департаменту селекції донеччан з 2018-го по 2021 рр., а тепер є спортивним директором Осієка.