«Хочу зробити те ж саме»: Довбик розповів про свої цілі в Ромі, згадавши Шевченка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
82
1 голос
«Хочу зробити те ж саме»: Довбик розповів про свої цілі в Ромі, згадавши Шевченка
Артем Довбик. Фото: Google
Форвард національної збірної України та римської Роми Артем Довбик відверто зізнався, що хоче завоювати титул найкращого бомбардира італійської Серії А.

Артем Довбик хоче досягти в Італії не менших висот за легендарного нападника Мілана, свого співвітчизника Андрія Шевченка, який у сезоні 2003/04 років став найкращим бомбардиром Серії А (24 голи) та разом з россонері завоював скудетто.

«Рома – великий клуб з великою історією та фантастичними вболівальниками. Бути найкращим бомбардиром Ла Ліги – це дуже важливо, це нагорода, яка додає мені впевненості.

Намагатимусь завоювати її ще й тут, в Італії. Я нападник, як і Андрій Шевченко, який добре проявив себе в Італії, і я хочу зробити те ж саме і продемонструвати свою цінність на полі», –  цитує Довбика Roma Press з посиланням на Sky Sports.

  • Після двох турів Рома має у доробку один заліковий бал та займає 15 сходинку у турнірній таблиці італійської Серії А. Вихідними, у суботу, 1 вересня, «вовки» на виїзді зіграють проти Ювентуса. Поєдинок у Турині розпочнеться о 21:45 за київським часом.
  • Довбик, який поки не забивав за команду Даніеле Де Россі, провівши за неї два матчі, має контракт з Ромою до 30 червня 2029 року.
  • Transfermarkt оцінює Артема у 35 млн євро.