Довбик ухвалив важливе рішення, яке допоможе йому в Ромі: нападнику збірної України допомагає дружина

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
116
1 голос
Довбик ухвалив важливе рішення, яке допоможе йому в Ромі: нападнику збірної України допомагає дружина
Артем Довбик. Фото: Google
Нападник національної команди України та римської Роми Артем Довбик після трансферу до клубу Серії А взявся за прискорене вивчення італійської мови.

Артем Довбик хоче швидко адаптуватися у Ромі та почати приносити користь новому клубу результативними діями. Саме тому наш співвітчизник взявся за прискорене вивчення італійської мови. Про це повідомляє La Gazzetta dello Sport.

Джерело стверджує, що головний тренер «‎вовків» Даніеле Де Россі розмовляє іспанською та англійською, але все ж таки у Довбика виникли певні проблеми під час поєдинків з порозумінням з партнерами.

Допомагає Артему у вивченні італійської його дружина Юлія, яка почала займатися вивченням італійської трохи раніше.

Видання додає, що українець хоче стати частиною життя римлян, а для цього потрібно знати італійську. Наші колеги наголошують, не називаючи прізвищ, що у складі Роми є іноземні футболісти, які давно в команді і не хочуть вивчати мову.

  • Нагадаємо, що Довбик за Жирону у минулому сезоні 39 матчі: 24 голи, десять результативних передач. 
  • Українець вже встиг дебютувати у чемпіонаті Італії у грі першого туру Серії А проти Кальярі (0:0).
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2029-го року. Transfermarkt оцінює українського нападника у 35 мільйонів євро.
  • Рома у сезоні 2023/24 років фінішувала на шостому місці у підсумковій турнірній таблиці Серії А й у новій кампанії гратиме в Лізі Європи.