Малиновський не поїхав на збори з Дженоа: джерело назвало причину – які плани у клубу Серії А на українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
297
1 голос
Малиновський не поїхав на збори з Дженоа: джерело назвало причину – які плани у клубу Серії А на українця
Руслан Малиновський. Фото: Google
За інформацією журналіста-блогера Ігоря Бурбаса український хавбек італійського Дженоа Руслан Малиновський не розпочав збори зі своїм клубом у встановлений строк.

Руслан Малиновський після участі на чемпіонаті Європи 2024 року отримав від головного тренера італійського Дженоа декілька додаткових вихідних, а тому не розпочав разом зі своїми партнерами по команді навчально-тренувальний збір з його перших днів.

«Хавбек зараз у відпустці, яку йому надав сам клуб. На рівні з іншими партнерами українець не встиг вчасно відпочити через участь на Євро.

Я особисто не чув, щоб у Генуї якось ставилося питання щодо перспектив Малиновського. На нього там однозначно розраховують. Тому видихаємо. Десь +/- за тиждень він має доєднатись до колективу», – написав Бурбас у своєму телеграм-каналі.

  • Сезон 2023/24 років Дженоа завершила на підсумковому 11-му місці у турнірній таблиці італійської Серії А: 49 залікових балів.
  • Руслан Малиновський в сезоні 2023/24 зіграв за «грифонів» у 30 матчах в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.