Партнера Малиновського звинувачують у зґвалтуванні: гравцю загрожує до 16 років позбавлення волі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
251
1 голос
Партнера Малиновського звинувачують у зґвалтуванні: гравцю загрожує до 16 років позбавлення волі
Альберт Гудмундссон. Фото: Google
Лідер італійського Дженоа Альберт Гудмундссон може опинитися у в'язниці. Партнера по команді українця Руслана Малиновського звинувачують у зґвалтуванні.

Один із найкращих бомбардирів італійської Серії А та лідер національної збірної Ісландії Альберт Гудмундссон може змінити спортивну форму на тюремну та опинитися у в'язниці.

За інформацією порталу Il Mattino, Гудмундссона звинувачують у зґвалтуванні. Жертвою можливої наруги є громадянка Ісландії. Злочин, за її словами, ніби, було скоєно влітку 2023 року в одному з нічних клубів Рейк'явіка.

Зауважимо, що Гудмундссона звинуватили в сексуальному насильстві ще минулого року, але справу закрили. Однак, ймовірна жертва, ім’я якої не називають, подала апеляцію, яка була успішною, тож справу відкрили повторно.

Розгляд справи щодо Гудмундссона, відбудеться восени поточного року. Альберту загрожує від одного до 16 років в'язниці.

  • Сезон 2023/24 Дженоа завершила на підсумковому 11-му місці у турнірній таблиці італійської Серії А: 49 залікових балів.
  • Альберт Гудмундссон в минулорічній кампанії провів у складі Дженоа 37 поєдинків: 16 голів, п’ять асистів.
  • Руслан Малиновський в сезоні 2023/24 зіграв за «грифонів» у 30 матчах в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.