Малиновський може отримати нового тренера: Дженоа знайшла альтернативу Джилардіно, це ексгравець Ювентуса

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
114
1 голос
Малиновський може отримати нового тренера: Дженоа знайшла альтернативу Джилардіно, це ексгравець Ювентуса
Фабіо Гроссо. Фото: Google
За інформацією італійського журналіста-інсайдера Ніколи Скіри, чинний головний тренер італійського Дженоа, кольори якого захищає український хавбек Руслан Малиновський, Альберто Джилардіно не поспішає продовжувати контракт з «грифонами».

Альберто Джилардіно, ймовірно, заграє з босами Дженоа, бо, як поінформував Нікола Скіра, наставник «грифонів» досі не пролонгував свій чинний контракт і має на руках кілька пропозицій від інших команд Серії А.

Однак і керівники Дженоа вже мають «запасний аеропорт», тобто кандидатуру фахівця, який може замінити Джилардіно у випадку його демаршу.

«Дженоа розглядає кандидатуру Фабіо Гроссо на випадок прощання з Альберто Джилардіно, який поки що не домовився про продовження контракту і має на руках кілька пропозицій (Фіорентина, Монца і Торіно)», – написав Скіра у своєму Х-акаунті.

Фабіо Гроссо, у якості гравця, захищав кольори Ювентуса, Інтера з Мілана, Палермо та ще кількох команд з Італії. Виступав за національну збірну своєї країни (48 матчів).

У якості тренера синьор Гроссо встиг попрацювати з італійськими Барі, Вероною, Брешіа та Фрозіноне, а також зі швейцарським Сьйоном та Ліоном. 

  • Дженоа після 32-х турах має в активі 39 залікових пунктів та займає 12-ту сходинку у турнірній таблиці Серії А.
  • Руслан Малиновський в поточному сезоні провів 28 поєдинків в усіх офіційних турнірах: три голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 30-річного українського атакувального півзахисника в десять мільйонів євро.