«Дженоа – це не команда Малиновського, як і Марсель»: Левченко дав пораду хавбеку збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
81
1 голос
«Дженоа – це не команда Малиновського, як і Марсель»: Левченко дав пораду хавбеку збірної України
Руслан Малиновський. Фото: Google
Колишній півзахисник національної команди України та низки голландських клубів Євген Левченко поділився думками про хавбека синьо-жовтих та Дженоа Руслана Малиновського.

Євген Левченко в ексклюзивному інтерв’ю для «Українського футболу» заявив, що в Дженоа Руслан Малиновський не показує всього, на що здатен.

«Знаючи, на що Руслан здатний, і пам'ятаючи його найкращі роки в Аталанті, важко про нього говорити зараз. 

Іноді він забиває в Дженоа хороші голи, як і раніше, але з приводу його гри є питання. Мені здається, Малиновський не до кінця розкривається в Дженоа». 

Ексфутболіст зізнався, що не бачить українського гравця Дженоа в основі на матч з боснійцями.

«Руслан може виконувати певний обсяг роботи, у нього є фантастичний удар з лівої, але я не впевнений, що він зможе вписатися саме в цю збірну України з перших хвилин. У будь-якому разі це вирішуватиме Ребров». 

Також колишній хавбек нашої збірної порадив Малиновському змінити команду.

«Мені здається, Дженоа – це не його команда, як і Марсель. Малиновському потрібно шукати клуб, де він зможе розкрити свої найкращі якості, як в Аталанті. Поки що ми не бачимо колишнього Малиновського», – сказав Левченко.

  • Руслан Малиновський в поточному сезоні провів 27 поєдинків в усіх офіційних турнірах: три голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 30-річного українського атакувального півзахисника в десять мільйонів євро.
  • Боснія і Герцеговина прийме Україну у поєдинку півфіналу плей-оф кваліфікації Євро-2024 у місті Зениця на стадіоні «Біліно Поле». 
  • У разі успіху Україна зустрінеться з переможцем матчу Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для «синьо-жовтих» та відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві.
  • Фінальна частина Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року.