«Коваленко ще не сказав останнього слова»: колишній тренер Віктора оцінив його виступи в Серії А

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
145
1 голос
«Коваленко ще не сказав останнього слова»: колишній тренер Віктора оцінив його виступи в Серії А
Віктор Коваленко. Фото: Google
Перший тренер хавбека Аталанти, який зараз виступає за Емполі, Віктора Коваленка Володимир Володін оцінив виступ українського півзахисника у Серіє А.

Володимир Володін в інтерв’ю «Українському футболу» заявив, що вважає, що Віткор Коваленко досить добре проявив себе у складі Спеції та Емполі.

«Ось у Спеції Вітя провів непоганий відрізок, приніс команді певну користь, допомігши у перший сезон лишитися в Серії А. Зараз в Емполі в нього добре виходить. 

Так, був складний період з адаптацією, з травмами, але не потрібно думати, що так просто переїхати в іншу країну без знання мови та відразу заграти».

Фахівець впевнений, що ексхавбек Шахтаря ще зуміє голосно про себе заявити в чемпіонаті Італії.

«У той час коли він переходив в Аталанту у нас не було ще так багато футболістів у Європі. Тоді ще не всі на подібні трансфери наважувалися. 

Переважно гравці хотіли лишатися у своїх клубах, отримувати велику (на ті часи) заробітну плату та нічого не міняти у своєму житті. Водночас Коваленко наважився на такий крок і наразі доводить своєю працею, що ще не сказав останнього слова», – сказав Володін.

  • У нинішньому сезоні Коваленко захищає кольори італійського Емполі: 11 матчів у всіх офіційних турнірах, два голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 28-річного півзахисника в 1,7 млн євро. Контракт українця з Аталантою діє до 30 червня 2025 року.