Український хавбек вляпався у расистський скандал: гравець розповів, чим завершилася справа

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
300
1 голос
Український хавбек вляпався у расистський скандал: гравець розповів, чим завершилася справа
Данило Ігнатенко. Фото: Google
Центральний півзахисник французького Бордо Данило Ігнатенко розповів, чим закінчився расистський скандал, учасником якого він став під час матчу у Лізі 2 проти Дюнкерка.

Данило Ігнатенко у матчі 34-го туру Ліги 2, у якому Бордо зустрічався з Дюнкерком (2:0), став учасником скандалу. Українця звинувачували у тому, що він образив гравця суперника Аліуну Ба расистським висловлюванням.

Наш співвітчизник повідомив, що його визнали невинним, а усі розповіді футболіста команди-суперниці вигадки.

«Вчора мене визнали не винним у цій ситуації, оскільки не було жодних висловлювань у бік гравця, який мене звинувачує у цих гучних словах. Цей інцидент був придуманий гравцем команди суперника, який намагався мене спровокувати всю гру, але йому не вдалося. 

І після гри він сказав, що я расист. Для чого він це зробив і вигадав усе, я не розумію. Справа закрита і я не винен, – заявив українець для Tribuna.

  • У нинішньому сезоні Ігнатенко провів 33 гри в усіх офіційних турнірах за Бордо, забив два голи та віддав одну результативну передачу.
  • Контракт українського гравця з французьким клубом розрахований до 30 червня 2026 року.
  • Хавбек має на своєму рахунку шість матчів і один гол у складі збірної України. Востаннє він туди викликався в червні минулого року.