Фанати Гамбурга виступили проти оренди стадіону для Динамо: вболівальники звинувачують киян у расизмі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
297
1 голос
Фанати Гамбурга виступили проти оренди стадіону для Динамо: вболівальники звинувачують киян у расизмі
Фани Динамо. Фото: Google
Представники одного з ультрас-угрупувань Гамбургу виступили з категоричною заявою. Вони виступають проти оренди стадіону їх улюбленого клубу Динамо, бо фани киян сповідують інші ідеологію та цінності.

Ультрас Гамбургу з об'єднання «HSV Supporters Club» виступили проти оренди стадіону «Фолькспаркштадіон» для домашніх матчів київського Динамо у Лізі Європи. Їх аргументація така:

«Ми розуміємо, що Гамбург отримує фінансову вигоду від цієї домовленості, але у випадку київського Динамо Гамбург передає свій стадіон клубу, у якого неодноразово трапляється расистська та дискримінаційна поведінка. «Любіть Гамбург – ненавидьте расизм» стає пустою фразою, коли клуб проводить домашні ігри на нашому стадіоні, який не відповідає основоположній концепції», – йдеться у заяві.

Нагадаємо, що у минулому сезоні у Гамбурзі на стадіоні «Фолькспаркштадіон» свої номінально домашні матчі у Лізі чемпіонів та Лізі Європи проводив донецький Шахтар.

  • За підсумками жеребкування  основного раунду Ліги Європи Динамо дістало в суперники італійські Рому та Лаціо, іспанський Реал Сосьєдад, турецький Галатасарай, чеську Вікторію, латвійський РФШ та німецький Хоффенхайм.