У Трубіна буде дуже багато роботи: тренер Бенфіки назвав команду, з якою він хоче зіграти у фіналі Ліги Європи

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
200
4 голоси
У Трубіна буде дуже багато роботи: тренер Бенфіки назвав команду, з якою він хоче зіграти у фіналі Ліги Європи
Анатолій Трубін. Фото: ФК Бенфіка
Головний тренер Бенфіки Рогер Шмідт, за яку виступає український голкіпер Анатолій Трубін, заявив, що хоче у фіналі Ліги Європи зіграти проти Баєра.

Головний тренер Бенфіки Рогер Шмідт, кольори якої захищає Анатолій Трубін, заявив, що хоче у фіналі Ліги Європи зіграти проти Баєра, який вперше в історії став чемпіоном Німеччини.

Шмідт, який сам очолював «фармацевтів» з 2014 по 2017 рр., привітав команду.

«Те, що зробили леверкузенці, неймовірно, те, що вони зробили цього сезону... Вони заслужили бути чемпіонами. Ми не знаємо контексту клубу, але вони довго чекали, щоб отримати цей титул».

Коуч зазначив, що чекає на зустріч.

«Я дуже радий перемозі Леверкузена. Вони проводять хороший сезон, і тренер добре попрацював. Сподіваюся побачити їх у фіналі Ліги Європи», – наводить слова спеціаліста видання O Jogo.

В цьому сезоні Баєр під керівництвом Хабі Алонсо має бездоганну статистику та в усіх турнірах не зазнав жодної поразки. Тож для Бенфіки цей суперник може виявитися дуже непростим. Враховуючи результативність німців, непросто доведеться й Трубіну.

Статистика Баєра у сезоні

  • 43 гри;
  • 38 перемог;
  • п'ять нічиїх;
  • 123 голи забито;
  • 31 гол пропущено.

Бенфіка у першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи в Лісабоні обіграла Марсель із рахунком 2:1. У разі виходу до півфіналу «орли» вийдуть зустрінуться з Аталантою або Ліверпулем (перший матч – 3:0).

Баєр на своєму полі переміг Вест Гем (2:0) і у разі виходу до 1/2 фіналу зіграє з Ромою або Міланом (перша зустріч – 1:0).

  • Зазначимо, що Трубін в цьому сезоні зіграв 43 поєдинки (42 пропущені голи та 16 «сухих» зустрічей);
  • Усі матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги Європи відбудуться у четвер, 18 квітня.